söndag 7 november 2010

Möt Oddbooks på Sci-Fi Mässan 27-28 november 2010!


Det är inte bara Robert Englund och brittiska karaktärsskådisar på The Scandinavian Sci-fi, Game & Film Convention i Stockholm, ta tillfället i akt och möt Oddbooks och köp lite böcker! Mässan är sista helgen i november, 27-28:e och där någonstans kommer Oddbooks stå och sälja Bögskräck, Råttattack och det seriealbum som kommer att få sin premiär under dessa dagar.

Priset för böckerna kommer att vara 50 kr/styck (ordinarie pris, 60 kr) vilket passar perfekt om man har en hundring och känner för två schysta böcker! Om man frågar går det nog att ordna en signering av sitt inköp också :)

Vi håller också på att förbereda lite souvenirer tillhörande Råttattack, som kommer att följa med som bonus utan extra kostnad. På plats kommer jag, Fred Anderson, att vara samt Calle Rudnert som arbetar med layout och som även kommer att sälja sitt magasin Gory-Glory, späckat med artiklar och recensioner av kultfilm från hela världen.

Välkommen till mässan och till Oddbooks bord, säg gärna hej och pitcha er fantastiska Ond Bråd Död-bok också, eftersom ni vet att vi letar efter manus till denna fantastiska, coola, blodindränkta bokserie!